Workshop Babykunst

In deze workshop maken alle deelnemers onder de inspirerende begeleiding van de docenten een eigen schilderij(en) voor de babykamer of kinderkamer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om met elkaar 1 of 2 grotere schilderijen te maken.

Met praktische hints en tips maken alle deelnemers een prachtig kunstwerk, dat thuis meteen aan de muur kan worden gehangen. Met behulp van alle benodigde materialen zoals schildersdoeken, kwaliteits acrylverf in alle kleuren van de regenboog, kwasten, glitters en overige materialen maak je een uniek en vrolijk kunstwerk. Diverse maten van de schildersdoeken mogelijk. Aan het einde van de workshop wordt je schilderij afgewerkt met een vernis, die de kleuren prachtig doet opleven en het kunstwerk beschermt. De workshop is daarom uitermate geschikt als afscheidsfeestje van een zwangere collega of als verrassing voor een zwangere vriendin, vrijgezellendag voor bruid met kind (op komst), voor een groep moeders, oma’s met (klein)kinderen of vrouwen of voor babyshowers etc. Wij verzorgen deze workshop op alle door u gewenste locaties in heel Nederland, kan ook bij u thuis, kantoor, vergaderlocatie, restaurant kroeg, restaurant, kantine of op onze eigen mooie locatie aan de Echtenseweg 23 in Ruinen.. Voor alle vragen kunt u bellen naar 06-17473333 of e-mailen naar info@workshopsnoordnederland.nl Prijzen: Vanaf 6 – 9 personen € 32,50 p.p incl. btw en alle benodigde materialen en schildersdoeken Vanaf 10 personen € 30,00 p.p incl. btw en alle benodigde materialen en schildersdoeken Vanaf 20 personen € 27,50 p.p incl. btw en alle benodigde materialen en schildersdoeken.
Vanaf 50 personen Op aanvraag.
Prijzen zijn inclusief: 21 % btw en alle materialen (verf, penselen, schorten, schildersdoeken) en de leuke workshop begeleiding.
Reiskosten € 0,19 p/km

Tijdsduur: Circa 2 uur.

Locatie en datum en tijd: door u te bepalen.
Indien gewenst kunnen wij een locatie voor u verzorgen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Workshops Noord Nederland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen