Wijnproeverij & City Game

Dit event in Amsterdam staat in het teken van genieten! Allereerst starten we met een wijnproeverij en staat alles in het teken van proeven.

16.30 uur - 18.00 uur Wijnproeverij
Onze wijnproeverij vindt plaats op een prachtige locatie aan de achterkant van de catacomben van de Nieuwe Kerk van Amsterdam. In deze unieke sfeer geeft de gast uitleg over de diverse te proeven wijnen. Tijdens de proeverij worden bijzondere "New World Wines" geschonken, voornamelijk uit Argentinië. Ons wijnhuis heeft eigen landerijen en druivenplantages en kan daarom alles vertellen van het plukken tot het proces tot 'wijnbouw'. Prachtige wijnen uit de nieuwe wereld, voor velen een verrassende en waarschijnlijk blijvende ervaring. De proeverij wordt begeleid door een ervaren wijnkenner, die de gasten uitleg geeft en toelichting bij elke wijn over de druivensoorten, wijze van proeven en herkomststreken.

18.00 uur - 20.00 uur Elfstedentocht
Gewapend met een stempelkaart gaan jullie in teams op pad. Net als in de Elfstedentocht gaan jullie controleposten af. Bij elke post dient een winterse opdracht met goede gevolg te worden genomen.

20.00 uur - 22.30 uur Diner
In een van de gezellige restaurants in de binnenstad wordt u gezelschap verwacht voor een smakelijk diner.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Top Tours aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen