Wie is de Rat Spel

Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat! De rat is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren. Aaibaar? Tuurlijk! Zo’n klein zachtglanzend zwart diertje is schattig…!

Totdat u in het donker in een gang van zo’n beest stapt en u uw been breekt…of erger! En u had al die tijd niet eens in de gaten dat er een rat in uw tuin zat!

Bovenstaande is de achterliggende gedachte van het befaamde tv-spel Wie is de Rat! Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld.

Daarbij worden ze echter gehinderd door een rat! Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren…uiteraard zonder dat een van de spelers daar erg in heeft!

Dit spelprogramma in Amsterdam gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Een van je medespelers is de Rat!

Inclusief:
- 1 consumptie
- Consumptie voor onderweg
- OV-urenkaart
- Enthousiaste begeleiding
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
- Prijs voor het beste team en rat
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Mokum Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen