Wie is de mol

Nooit geweten dat “de mol” zich in uw gezelschap bevindt! Alle deelnemers voeren gezamenlijk de opdrachten uit, maar met de aanwezigheid van een mol – een saboteur – in hun midden, is dat voortdurend een lastige klus. Wie de mol is houdt iedereen voortdurend in zijn greep, maar een slimme speler kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert.

Om alle opdrachten tot een goed einde te brengen moeten alle deelnemers samenwerken, maar … wie is te vertrouwen en wie niet? Want de mol is er altijd bij en probeert de opdrachten te saboteren…

De extra moeilijkheidsgraad tijdens deze speurtocht is het oplossen van de puzzel van “de bekende BN-er”; u komt telkens een stukje dichter bij de uitkomst. En die is verrassend!

Uw familiedag of bedrijfsfeest wordt gegarandeerd een succes!

Reviews:

Fam Verkuijlen 31-08-2017
25 augustus, een mooie tocht in een prachtige omgeving.Op zoek naar MX,en met de mol in ons midden. Rene die alles goed voorbereid had, een rugzak met drinken en wat lekkers voor onderweg ,een goede uitleg, met de fiets nog even kijken. Rene bedankt voor de leuke middag.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Los door het bos aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen