Wie is de Mol?

Op een dag actief bezig zijn mogen natuurlijk verschillende horeca-momenten niet ontbreken. Bij ons Wie is de Mol?-arrangement ontvangen we je met een kop koffie en een plakje “Grunneger Kouk”. Na de koffie wordt het spel door de instructeur uitgelegd en krijgt iedereen de persoonlijke opdracht uitgereikt. Nadat de Mol is ontmaskert is er tijd om te borrelen om vervolgens te gaan genieten van de Barbecue. Een drankje mag hier uiteraard niet ontbreken.

Er worden groepen van 8 tot 10 personen geformeerd en in iedere groep bevindt zich een mol. Aan deze persoon de taak om de groepsopdrachten te laten mislukken en zo geen geld voor de pot te verdienen. De andere groepsleden proberen dus door de opdrachten zo goed mogelijk te doen geld te verdienen. Tegelijkertijd moeten ze ook hun persoonlijke opdracht laten slagen om persoonlijk meer punten te verdienen.Na een aantal opdrachten geeft iedereen aan wie hij of zij denkt dat de mol is. ook hier kan men persoonlijke punten mee verdienen. Na afloop worden per team de resultaten besproken en wordt de winnaar bepaald.

Eten & Drinken

Dit arrangement is heel goed te combineren met Horecapakket 1, bestaande uit ontvangst met koffie & lekkers, Barbecue XL en 5 drankjes pp.

Mogelijk programma 14:00-14:30 uur Ontvangst met koffie & lekkers
14:30-14:45 uur Uitleg spel en uitdelen persoonlijke opdrachten
14:45-17:45 uur Wie is de Mol opdrachten
17:45-18:00 uur Bekendmaken van de Mol(len)
18:00-18:30 uur Tijd om te borrelen
18:30-20:30 uur Barbecue XL (met 5 drankjes pp)

Wat zijn de kosten

Arrangement (inclusief horecapakket 1) € 73,50 pp (minimaal 10p)

Reviews:

Belastingdienst Noord 09-10-2016
Met 20 collega's een hele leuke dag gehad met het spel "Wie is de Mol". Blijkt soms toch moeilijk om je persoonlijke opdracht uit te voeren. Gezellig, spannend! Een aanrader dus!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Break Out Grunopark aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen