Wie is de Mol?

Uitjesbureau heeft de exclusieve ‘Wie is de mol’-licentie en biedt daarmee als enige in heel Nederland het officiële Wie is de Mol spel aan. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken! Voor de goede orde, dit betekent dat alleen wij kunnen beschikken over de originele ‘Wie is de mol?’ rekwisieten, geluidsfragmenten, tunes, jokers, vrijstellingen en opdrachtformats.

Hoe werkt het originele ‘Wie is de Mol’ spel?
Een heuse bekende Nederlander is uw professionele gids en presentator. De kandidaten zijn u en uw collega’s die deelnemen aan het bedrijfsuitje. U krijgt allerlei opdrachten die u zo goed mogelijk dient uit te voeren. Zoals u ongetwijfeld weet kunt u met elke goed uitgevoerde opdracht punten verdienen. Maar, pas op! Uiteraard is er ook iemand die probeert het spel te verstoren; de Mol!

In teams gaat u op pad langs de mooiste plekjes in Amsterdam, zoals De Nieuwmarkt, het historische Wallengebied en de altijd mooie Amsterdamse grachten. Let op! Laat u niet te veel afleiden, want de mol weet alle opdrachten en heeft instructies en aanwijzingen gekregen om te profiteren van elke afleiding...

Via de speciale Wie is de Mol app krijgt uw team de instructies en aanwijzingen. Ook wordt vastgelegd hoeveel punten u en uw team verdienen. Uiteraard worden ook alle streken van de mol vastgelegd. Na afloop kijk je met het team, uiteraard onder het genot van een drankje, terug waar jullie zijn ‘gemold’. Net als bij het origineel hebben wij uiteraard ook een prijsuitreiking maar helaas, de prijzenpot is het enige dat verschilt van de Tv-serie. Desalniettemin een unieke ervaring waarbij uw team zich even een ploeg tv-sterren kon voelen. Wat heeft het officiële Wie is de Mol spel u te bieden?

Naast 3,5 uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

- Professionele presentator
- Tablet met speciale app
- Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
- Versnapering voor onderweg
- Teambuilding
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!

Het officiële Wie is de Mol spel is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Reviews:

Josien 14-05-2017
Wat een geweldige dag! Wie is de Mol is sowieso hilarisch om te doen, maar ook de icebar er bij en een diner (ipv lunch) waren uitstekend geregeld. Het contact met Amsterdamseuitjes was soepel. Niet moeilijk doen, gewoon normaal. Heerlijk. Volgend jaar weer, maar dan UtrechtseUitjes denk ik!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij AmsterdamseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen