Wie is de Mol & Dinner!

Kunt u de spanning van deze dag wel aan tijdens Ontdek de Mol? U zult zien dat u na dit sublieme stadsspel ook tijdens het Walking Dinner niemand meer vertrouwt. Zelfs de indrukwekkende, leerzame en leuke verhalen van de stadsgids over Breda nemen sommige collega’s als “niet waar’ aan. Let maar heel goed op!!

Ontdek de Mol – Welke collega is volgens u de mol?
Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel. De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk…de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan.

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…..

Walking Dinner – drie gangen in drie verschillende restaurants!

Na dit fantastische stadsspel is het tijd geworden om te genieten van Breda. En wat is nu een betere combinatie dan genieten van de stad en genieten van lekker eten? Onze Walking Dinner biedt u deze mogelijkheid. Nu heeft u de kans om op unieke wijze de binnenstad van Breda en sfeervolle restaurantjes te leren kennen en tevens te genieten van een heerlijk drie gangen diner.

U wordt ontvangen op een mooie plek ergens in Breda. Onze Bredase gids vertelt u alles over de bijzondere gebieden en gebouwen die Breda rijk is. Voor het voorgerecht doen we een eerste restaurant aan waar uw groep geniet van verrukkelijk eten en drinken. Niet te lang blijven tafelen, want de stadsgids wil u nog veel meer vertellen over de rijke historie van de stad en de leuke weetjes.

Tot u weer bij een volgend restaurant arriveert en kunt gaan genieten van het hoofdgerecht. Even wat langer zitten en nagenieten. Na weer een korte wandeling eindigt u in restaurant drie om te genieten van een heerlijk dessert.

Kortom, boek nu een bourgondisch arrangement in combinatie met een stadswandeling in de avondschemering van Breda!

Dit arrangement in Breda is inclusief
- Driegangendiner in drie verschillende restaurants
- Professionele begeleiding
- Entertainer / spelleider Ontdek de Mol!
- Spelmaterialen
- Eén consumptie per persoon
- Versnapering voor onderweg
- Teambuilding en gezonde strijd.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen