Wheels And Arrows

Tijd voor actie! In dit uiterst uitdagende uitje ga je jouw rijvaardigheid en behendigheid op de proef stellen. In onze 4×4 terreinwagens zul je eerst een ritje maken over ons uitdagende parcours. Daarna spring je op de quad om over ons speciale parcours te rijden. Vervolgens ga je een slipcursus doen zodat je jouw auto onder alle weersomstandigheden kunt beheersen en tot slot ga je boogschieten heb jij na al deze adrenaline volle activiteiten nog de concentratie en precisie om de pijlen in de roos te schieten?

Programma
Na ontvangst op onze locatie, gaan we naar ons speciale parcours om vervolgens in te stappen in de 4×4 wagens. Allereerst zal onze instructeur jullie een korte instructie geven en vervolgens is het tijd om te vertrekken.

De ene diepe kuil naar de andere steile helling. Nu je vol adrenaline zit stap je in de auto om een intensieve slipcursus te volgen. Deze begint ook weer met een korte introductie. Hierna is het tijd voor een korte pauze om vervolgens op de quad te springen en te gaan racen over ons speciale parcours. En dan heb je nog niet alles gehad want tot slot ga je Boogschieten, heb jij nog genoeg concentratie om de roos te raken?

Aan het einde van de dag kun je lekker bijpraten aan onze bar en is er alle ruimte voor een hapje en een drankje.

Inhoud arrangement Wheels & Arrows (4 uur)
– Slipcursus 1 uur
– Offroad rijden 1 uur
– Quad rijden 1 uur
– Shooting games
– Begeleiding
– Groepsfoto

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Traffic Control / Fundustry.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen