WhatsApp Sudoku

WhatsApp Sudoku, het ideale spel als je op zoek bent naar een combinatie van het spelen van een spel, het werken met de telefoon en lekker buiten zijn. Jij hebt vast ook wel eens zo’n sudoku puzzel gemaakt of in ieder geval een poging gedaan, toch?

Hoe werkt sudoku?

Hoe het werkt? Je vult in elke rij zowel horizontaal en verticaal de cijfers 1 t/m 9 in te vullen. Elk cijfer mag maar 1 keer gebruikt worden in een rijtje. Slechts enkele cijfers zijn ingevuld op je antwoordformulier. De rest ga je zelf bij elkaar spelen.

In ‘WhatsApp Sudoku’ is de stad het speelveld! Op de kaart vind je puzzelvakjes en deze worden omgeven door leuke plekken en bezienswaardigheden. Ontdek spelenderwijs de meest verrassende plekjes in één van de tien beschikbare steden.

Je werkt in teams en krijgt via WhatsApp de hints om je groep tot een goed einde te puzzelen.
v WhatsApp Sudoku is leuk als vrijgezellenfeest. Lekker buiten zijn en terwijl je dit super leuke spel speelt is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. WhatsApp Sudoku is natuurlijk ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Teamindeling whatsApp Sudoku

Bepaal je zelf de indeling? of laat je het aan ons over? Alles kan. Heb je als doel de teambuilding en contacten onderling te versterken? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om de groepen goed te mixen, zodat niet altijd dezelfde mensen in hetzelfde team zitten.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Pinkpepper aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen