Waterspelencircuit

Groepen vanaf 25 personen kunnen bij de Tongelreep een spectaculair waterspelencircuit boeken. Deze activiteit vindt plaats in het 50-meterbad van het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en bestaat uit allerlei teamactiviteiten zoals een veerpont, loopbrug, apenladder, botenrace en een trekschuit. Daarnaast is er ook een extra uitgebreid waterspelencircuit. Het grote waterspelencircuit is te boeken voor groepen van 75 tot en met 250 personen. Voor groepen van 25 tot en met 74 personen is er een minder grote variant.

Omdat er van de onderwijsgevenden en/of begeleiders hulp gevraagd wordt bij de opbouw, begeleiding en afbouw van het circuit, bieden we het programma tegen een laag tarief aan. Veiligheid staat bij het waterspelencircuit voorop. Het water is overal minimaal 3 meter diep, daarom is een goede zwemvaardigheid vereist voor deelname.

Dit pakket is uit te breiden met 1 uur vrij zwemmen voor €1,- per persoon meerprijs (€7,50) Tijdsduur: 1,5 uur Inclusief Materiaalhuur Entree tot het zwembad Begeleiding door medewerkers Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep Vrij zwemmen voorafgaand of na afloop aan de activiteit Voorwaarden Deelnemers moeten beschikken over zwemdiploma A óf 200 meter brevet (België).

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Sportcomplex Eindhoven-Noord aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen