Warme Wallen Rally

Altijd al de spannende Amsterdamse Wallen willen ontdekken? Maar ja, in je eentje loop je daar nou niet zo snel doorheen natuurlijk! Ideaal dus voor een gezellig bedrijfsuitje, groepsuitje of juist voor een vrijgezellenfeest is dan deze speurtocht door hartje Wallen! Je komt niet alleen langs de dames achter de ramen, maar ook de spannende sexshops, coffeeshops, typische cafés en het red light fashion project tegen. In de jaren 80, hoefde je niet even gezellig de Zeedijk over de lopen, want de buurt bestond voornamelijk uit pooiers, criminelen en junks. Nu zie je daar helemaal niks meer van terug; de straatjes zijn gezellig, er is veel politie op straat en je komt echt ogen tekort.

Speur mee met de Warme Wallen Rally langs het Oudekerksplein, de bijzondere dames van de Bloedstraat en door Chinatown!

Tijdens de rally ontdekken jullie de Wallen en beantwoorden jullie de vragen. In teams ontdekken jullie het oude centrum van Amsterdam, gewapend met een opdrachtenboekje en een plattegrondje. De spelbegeleider zal jullie op pad sturen met door de altijd gezellige Rosse Buurt, waar jullie vandaag een aantal leuke opdrachten zullen uitvoeren en verschillende vragen over dit oude stukje Amsterdam zullen beantwoorden. Zo speuren jullie over de Zeedijk, langs de peeskamers op de Oudezijds Voorburgwal en kunnen jullie even naar binnen gluren bij een Erotische shop!

Speur mee tijdens de Warme Wallen Rally en ontdek de meest spannende plekjes van de Rosse Buurt tijdens jullie vrijgezellenfeest met vriendinnen of vrienden in Amsterdam.

Naast de speurtocht hebben wij ook nog een spannende verrassing voor jullie groep in petto! Na alle dames achter de ramen gezien te hebben, stellen jullie jezelf natuurlijk de vraag; hoe voelt dat om in een peeskamertje te staan!? Geen leuke kleding aan? Geen nood! In onze paskamer midden in de Rosse Buurt hangen genoeg sexy outfits!

Neem een sexy pose aan, laat dat dijbeen zien en lach zwoel naar de fotograaf! Een hilarische middag over de Amsterdamse Wallen met een superleuke fotoshoot; wat wil je nog meer tijdens een vrijgezellenuitje in Amsterdam? De foto’s die gemaakt worden, krijgen jullie uiteraard toegestuurd!

Met de Warme Wallen Rally van Funny Events beleef je de Rosse Buurt als nooit tevoren! Ideaal voor een vrijgezellen uitje, personeelsuitje of teamdagje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief:
– Begeleider
– Opdrachten & plattegrond
– 1 Drankje
– 1 Funny Photoshoot peeskamer
– Prijsuitreiking (prijs voor het winnende team)

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Funny Events Amsterdam aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen