Wapen fan Fryslan

Met haar 55 meter lengte is de WAPEN FAN FRYSLÂN de grootste tweemastschoener op de Nederlandse binnenwateren. Als vrachtschip werd het schip in 1965 te water gelaten en het voer met allerlei lading door Nederland, België en Duitsland. In 2003 vond de complete metamorfose tot zeilend passagiersschip plaats. Het prachtige schip biedt haar gasten een voor een zeilschip uitzonderlijk hoge mate van comfort en omgeeft de passagiers met een aangenaam warme zweem van luxe.

Bovendeks bevindt zich een grote deksalon met een gezellige, stijlvol ingerichte bar met grote ramen rondom, die een prachtig uitzicht waarborgen. Op het achterdek vindt u een buitenbar en een jacuzzi en op het middendek diverse zitgelegenheden om heerlijk te relaxen. De grote salon, tevens restaurant, straalt een aangename nautische sfeer uit.

Alle 12 ruime tweepersoons hutten (ca. 10 m2) hebben twee eenpersoons bedden (90×200 cm), die op wens tot een tweepersoons bed samen geschoven kunnen worden. Alle hutten beschikken over een badkamer met wastafel, douche en toilet. In elke hut bevindt zich bovendien (als klapbed tegen de wand) een derde bed dat naar behoefte neergeklapt kan worden en een patrijspoort die kan worden geopend.

Wij sturen u graag geheel vrijblijvend een offerte toe met daarin de huurtijden en huurprijzen voor uw gewenste datum. In de offerte vermelden we ook eventuele kosten voor schoonmaak en beddengoed en eventuele kortingen in voor- of naseizoen.

Catering
U kunt aan boord zelf de catering regelen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen: van eenvoudige, stevige maaltijden tot aan uitgebreid driegangendiner.

Informeer gerust naar de mogelijkheden aan boord van dit schip.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Channel Cruises Holland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen