Wallen Lachtour

U zoekt een leuk teamuitje in Amsterdam? De Wallen Lachtour zit boordevol humor! Niets geen droge opsomming van saaie feitjes. Het leukste teamuitje van Amsterdam beleeft u al twintig jaar met stadsgids Raoul Serrée! Voor zijn boek De Wallen in de jaren 60 interviewde Raoul penoze en bejaarde hoerenmadammen en dat leverde spectaculaire verhalen op! Raoul gidst met passie en dat merkt u meteen! Beleef een Lachtour over de Wallen zoals u nog nooit hebt gehad, doorspekt met humor want lachen is gezond! Bekijk de video's hiernaast.

Programma Wallen Lachtour

De Wallen Lachtour start in een cafe op de Zeedijk. Hier maken we eerst een verrrassende groepsfoto! Vervolgens loopt u door het oudste stukje Amsterdam. U komt zo in Chinatown, de smalste steegjes en bekijkt de mooiste grachtjes. U ziet plekjes in Amsterdam waar u nog niet eerder was. De gids vertelt de geschiedenis van Amsterdam, de criminelen waar Baantjer mee te maken had maar ook over de prostitutie in de jaren 60. Met wat geluk ontmoet u echte penoze! Kortom voor ieder wat wils tijdens dit teamuitje.
Wij organiseren rondleidingen met het verhaal van Amsterdam op humorvolle wijze verteld! U kunt dit teamuitje starten met een hilarische video over de rosse buurt. Na afloop ontvangt u een gesigneerd boek van de gids!

verrassende groepsfoto
hilarisch stukje video over de rosse buurt (drankje verplicht)
rondleiding met humor
leuk aandenken


Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Amsterdamse Groepsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen