Walking Dinner

Bij een bedrijfsuitje of corporate event van Mokum Events in Amsterdam staat gezelligheid en afwisseling altijd bovenaan. Ga gezellig met collega’s of zakenpartners op stap met een professionele stadsgids tijdens ons Walking Dinner en bezoek drie voortreffelijke restaurants pal in het centrum van ons geliefde Mokum. Na elke gang loopt u weer lekker door naar de volgende culinaire verrassing.

We nemen u tijdens uw bedrijfsuitje mee voor een heerlijk 3-gangen diner. U schuift aan tafel in drie verschillende restaurants, Het zijn stuk voor stuk topkwaliteit horeca-etablissementen verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam! Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam op weg naar de volgende gang op een nieuwe locatie.

Mokum Events is de evenementenorganisatie en uw creatieve partner om speciale bedrijfsuitjes in Amsterdam op de kaart te zetten. Bedrijfsevenementen met een ‘bite’, een flinke dosis ‘fun’, cultuur en alles wat u maar wenst. Onze bedrijfsuitjes worden geheel opmaat op basis van uw persoonlijke wensen georganiseerd.

Programma-indicatie bedrijfsuitje Walking Dinner:
18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Rondleiding
22.00 – 22.30 Nagerecht

Uw bedrijfsuitje inclusief:
- Een uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!


Tip:
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Mokum Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen