Vrijgezellenfeestje zeilen

Een vrijgezellenfeest zeilen staat voor een actieve en gezellige dag op het water. Laat de vrijgezel actief de schipper helpen met het zeilen en ontspan zelf tijdens een gezellige zeiltocht! Het is altijd mogelijk om het zeilprogramma af te stemmen op het vrijgezellenfeest. Zo kunnen er in Friesland verschillende plaatsjes bezocht worden om opdrachten uit te voeren of kan de vrijgezel gaan waterskiën.

Verschillende geschikte locaties en schepen
Voor een geslaagd vrijgezellenfeest op het water heeft Uit-Zeilen de beschikking over verschillende type zeilschepen en locaties. Zo kunt u altijd een locatie in de buurt vinden of een zeilschip dat bij uw activiteit en/of budget past. Ook kunnen we u goed vertellen wat de beste plekken zijn voor het avond programma na de zeilactiviteit.

Eten, drinken en overnachten tijdens het vrijgezellenfeest zeilen
Naast het zeilprogramma verzorgt Uit-Zeilen ook al het eten en drinken (indien gewenst). Denk hierbij aan de drankjes aan boord, een lunchpakket of een barbecue na afloop. Daarnaast is het mogelijk om tegen een scherp tarief te overnachten op locatie.

Een niet te vergeten vrijgezellenfeest organiseren?
Een vrijgezellenfeest moet een bijzonder en uniek uitje zijn voor de hele groep. Naast de aandacht voor de vrijgezel moet u zelf ook kunnen genieten van de dag. Bij Uit-Zeilen is uw vrijgezellenfeest in goede handen.

Voorbeeld programma:

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Uit Zeilen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen