Vrijgezellenfeest

Een vrijgezel die altijd brandweerman had willen worden? Of gewoon zin in een leuke actieve vrijgezellendag? Een survival bij de brandweer is gezellig, uniek en betaalbaar.

Bij aankomst stapt de vrijgezel meteen in het "huwelijksbootje". Letterlijk! Benieuwd waar het schip strand? Lees snel verder en boek een spannende vrijgezellendag bij BrandweerSurvival.

Voor de vrijgezel en zijn vrienden (m/v) heeft BrandweerSurvival een speciaal samengesteld vrijgezellen-programma.

Alleen iets voor stoere jongens? In de praktijk blijkt dat dames bij ons minstens zoveel lol hebben met het elkaar nat spetteren.

De vrijgezel wordt een paar keer op een ludieke manier verrast, maar het is niet onze insteek om de vrijgezel een luur te draaien. Een vrijgezellenfeest bij BrandweerSurvival is leuk voor iedereen.

Praktisch:

De vaste prijs voor het vrijgezellen-programma is €50,- per persoon.
Onze meest gebruikte vrijgezellenfeest-locatie bevindt zich midden in de randstad Tijdens sommige onderdelen vereisen wij serieuze aandacht, alcohol alleen na afloop BrandweerSurvival komt het best tot z'n recht bij vrijgezellen vanaf ongeveer 25 jaar.

Vrijgezellen-kalender:

Bij groepsgrootte van 20 (betalende) personen kun je zelf de datum bepalen Kleine groepen (vanaf 6 pers.) op zaterdagen van april t/m oktober (zie hieronder)

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BrandweerSurvival aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen