VR Dining

Het virtual reality dinerspel in Rotterdam combineert virtual reality en ouderwets gezellig dineren (de ideale gelegenheid om alle fantastische virtual reality ervaringen te delen). Door die combinatie ontstaat een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Wij hebben namelijk van de virtual reality (VR) games spannende teamspellen gemaakt. Ook in de virtual reality komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie.

Hoe werkt het virtual reality dinerspel in Rotterdam?

Op uw tafel liggen de futuristische VR-brillen met koptelefoon en microfoon al voor u klaar. Zodra iedereen zit, mag u deze opzetten. Dan ontdekt u uw Avatar (virtueel karakter). Het is niet voor niets een teamuitje, dus als u om u heen kijkt ziet u ook uw teamcollega’s (Avatars). U kunt met ze samenwerken en communiceren, dus laat de unieke virtual reality teamspellen beginnen! Gaaf toch?!

Wat dacht u van de Mount Everest? Hier speelt u een ijzig potje 360º Pictionary. Heeft u altijd al eens mee willen doen aan de Olympische spelen?
Dat kan, want vandaag is uw team avatars onder meer een bobsleeteam op de Olympsche Winterspelen en staat u klaar voor een levensechte razendsnelle afdaling. Gaat u voor goud?
In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen, die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden. Met recht een avond vol 21e-eeuwse teambuilding! Deze uitdaging wordt nog versterkt omdat u, ondanks de verschillende samenstellingen per spel, steeds uw teambelang in het oog moet houden. De spelleiding legt per spel duidelijk uit wat de bedoeling is en hoe u de punten kunt verdienen. Zo kunt u zich helemaal concentreren op de fantastische wereld van virtual reality en de winst van uw team!
Uw virtual reality beleving:

U bent zich totaal niet meer bewust van uw fysieke omgeving. Door de VR-bril, koptelefoon en microfoon kunt u communiceren en handelingen verrichten tijdens de teamspellen.
Hoe u communiceert en beweegt verschilt per spel. Roepen, geluiden maken, bewegen? Het kan allemaal. Daardoor is het al haast een uitje op zich om te kijken naar een groep die het virtual reality dinerspel speelt. VR doet namelijk rare dingen met een mens en dat is te zien. Helaas niet voor u, want u gaat helemaal op in het spel. Wij zijn altijd in voor iets te lachen, dus als we merken dat iedereen zich lekker laat gaan, nemen we tijdens een van de fantastische virtual reality spellen alle actie in de ruimte op. Leuk om later die avond terug te kijken!

Een ouderwets lekker driegangendiner in Rotterdam, waar niets virtueels aan is, mag natuurlijk niet ontbreken. Door de bijzondere virtual reality ervaringen tussen de gangen door is er aan gespreksonderwerpen en lachsalvo’s geen gebrek, want over dit virtual reality dinerspel raakt u letterlijk niet uitgepraat!

Bent u ook toe aan teambuilding van de toekomst als innovatief bedrijfsuitje met het Virtual Reality dinerspel? Vraag dan nu meer informatie en neem contact op!

Wat is inbegrepen bij het virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast een innovatief bedrijfsuitje, futuristische teambuilding, heerlijk eten en de nodige Rotterdamse humor en veel gezelligheid is dit virtual reality dinerspel inclusief:

Spelleider
VR equipment / brillen
Driegangendiner
Eigen zaal/ruimte
Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij RotterdamseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen