Vliegeren Scheveningen

Vliegeren, ook wel Powerkiten Scheveningen genoemd, is al jaren een trend op het strand van Scheveningen. Al bij het minste zuchtje wind, zult u in Scheveningen allerlei soorten en kleuren vliegers de lucht in zien gaan. Het vliegeren van tegenwoordig lijkt al lang niet meer op hoe het er vroeger aan toe ging. Hard rennen en hopen op een windvlaag is er tijdens deze workshop zeker niet bij.

U wordt ontvangen door onze instructeurs op het strand van Scheveningen. Zij hebben de vliegers al voor u klaar gelegd, zodat de les gelijk kan beginnen als de groep compleet is.

Tijdens de workshop maken we gebruik van het nieuwste matras vliegers van Ozone en hebben we daarnaast voor de variatie nog heel veel verschillende nasa wings om uit te proberen.

Vliegeren met meerlijnsvliegers, super veel fun op het strand!
Al onze vliegers zijn bestuurbare 2, 3 of 4 lijns vliegers. Deze zijn er in verschillende groottes en in verschillende vormen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wind worden de vliegers (kites) voor die dag gekozen.

De workshop begint met een stukje veiligheid voor uzelf en voor de mensen om u heen. We starten daarom altijd met kleine vliegers om u te laten voelen hoeveel kracht er op een vlieger staat.

U leert de vlieger te besturen en te controleren. Net zo lang tot u vertrouwd bent met het materiaal. Heeft u de vlieger onder controle? Dan is het playtime…Gegarandeerd, veel fun en speelplezier op het strand.

In groepjes gaat u onder begeleiding van onze instructeurs het strand op voor misschien wel uw eerste kleine oefensprong!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen