VIP ballonvaart

Bij BAS Ballonvaarten is het ook mogelijk met twee of drie personen een ballonvaart te maken met het VIP ballonvaart arrangement. Tijdens dit VIP-arrangement vaart u met onze speciale VIP luchtballon zonder medepassagiers.

Dit arrangement is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor het doen van een huwelijksaanzoek of het vieren van een koperen, zilveren of gouden bruiloft. Voor de champagne onderweg is gezorgd! Maar natuurlijk zijn er veel meer gelegenheden waar het VIP luchtballon arrangement bij past. Samen in een heteluchtballon zonder medepassagiers (met 2 of 3 personen) wie wil dat nou niet!

Bij een VIP Ballonvaart krijgt u champagne mee aan boord in de luchtballon, er worden foto's gemaakt van u en die krijgt u later op cd-rom toegestuurd en u krijgt een officieel certificaat als aandenken. U wordt weer terug gebracht naar de opstijg locatie en u bent tijdens de ballonvaart verzekerd.

Heeft u speciale wensen voor uw ballonvaart laat het ons weten!

VIP Prive ballonvaart prijzen:
2 personen € 650,- 3 personen € 750,-

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BAS Ballonvaarten B.V. aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen