Varend Moordspeldiner

Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje! Maar wat maakt dit arrangement nou extra speciaal? Het speelt zich af aan boord van een rondvaartboot, dus gedurende de hele avond kunnen jullie ook genieten van de schitterende omgeving van Den Bosch.

Natuurlijk, het eten is vanzelfsprekend voortreffelijk Bourgondisch, maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen. In een uitbundig en spannend rollenspel gaat u samen met een rechercheur een sinistere moord oplossen.

Zonder vergrootglas en DNA-onderzoek, maar met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht…

Welke rol staat er voor u op het programma? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? Het hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt.

Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel te ontmaskeren. Ronddobberend over de Dommel ziet u de St. Jan in de verte!

Als plotseling rechercheur de Kok (met K…O…K) de handboeien te voorschijn haalt en met een duik over tafel het sinistere sujet in de kraag grijpt…… wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een fantastische hoofdprijs voor de beste speurneus! Veel plezier!

Inclusief:
- Rondvaart bij Den Bosch
- Uitgebreid drie gangen diner aan boord
- Begeleiding door professionele acteur(s)
- Kleding
- Script
- Prijs voor de beste speurneus!
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Den Bosch Evenementen aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen