Varen door Breda

Genieten van een vaartocht door Breda De stad is omgeven door water. Door mee te varen op een van onze sloepen en boten kunt u heerlijk genieten van alle bezienswaardigheden die Breda vanaf het water te bieden heeft.

Een gezellige vaartocht door Breda
De tocht start in de nieuwe haven in het centrum van Breda. Onze schipper vaart u via de Singels van Breda langs vele historische bezienswaardigheden. Halverwege de tocht varen we de Mark op, dit is een smallere aftakking van de Singel die u via de woonwijken Boeimeer en het gezellige Ginneken naar het prachtige natuurgebied Markdal zal brengen. Hierna varen we weer terug via het Ginneken en Boeimeer naar de Singel, waar we u de andere kant van Breda laten zien om vervolgens weer in het Centrum aan wal te gaan.

Dit arrangement is alleen te boeken in combinatie met een andere activiteit. Vraag onze medewerkers voor een dagje uit op maat! Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart, stadsspel en aansluitend een heerlijk diner.

Varen door Breda is inclusief
- Huur van een sloep
- Eigen schipper

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij BredaseUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen