Uitwaaien op Texel

Welkom in Den Helder! U maakt met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming (TESO) de oversteek naar Texel. Hier wordt u welkom geheten door onze begeleider! Vanaf de veerhaven op Texel zult u per tandem richting het stadje Den Hoorn fietsen om te genieten van een warm ontvangst met koffie/thee en een heerlijk Hoornderring (typisch Texelse lekkernij) of appeltaart.

Na dit gezellige ontvangst stapt u weer op de tandem, wij hebben namelijk speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet. Deze zal u langs tal van mooie plekjes leiden, waar onder andere de grote natuurbeschermer en Texelliefhebber J.P. Thijsse ooit ook heeft genoten. Zijn motto: “liever driemaal in één jaar naar Texel, dan eenmaal in drie jaar”. Tijdens de tocht heeft u de beschikking over een plattegrond en een vragenlijst. Wie is als eerste op het eindpunt en welk team heeft de vragen correct beantwoord?

Wanneer u aankomt bij het eindpunt van de tandempuzzeltocht zult u genieten van een heerlijk lunchbuffet bij een mooi Strandpaviljoen. Buikjes gevuld? Tijd voor ons gevarieerde middagprogramma! U kunt een keuze maken om deel te nemen aan Beachgolf of een bezoek aan het indrukwekkende Ecomare. U zult per transfer richting de middag activiteiten worden gebracht.

Beachgolf
Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden. Er zal begonnen worden met het oefenen en/of perfectioneren van uw swing. Na de swing zullen we het putten oefenen. Als de beginselen van het golfen onder de knie zijn, gaan we meteen onze strandgolfbaan op en zullen we vanaf prachtige locaties afslaan.

Bezoek aan Ecomare
Hier maken bezoekers kennis met het leven in het Waddengebied en de Noordzee en met het ontstaan van Texel. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Daar is Ecomare vooral bekend om. Jaarlijks worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen. Vooral het voeren van de zeehonden is een hoogtepunt!

Na uw middagactiviteit zult u per transfer richting de veerhaven van Texel worden gebracht, want het is alweer tijd om te gaan! Al met al een geslaagd dagje Texel!

Dit uitje is inclusief:
- Retour-overtocht met TESO v - Ontvangst met koffie/thee en gebak of Hoornderring
- Tandempuzzeltocht
- Huur tandems
- Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
- Heerlijk lunchbuffet
- Genoemde (bus)transfers

Keuze uit:
- Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren instructuur
- Bezoek aan Ecomare incl. professionele begeleiding

Mocht uw voorkeur uitgaan naar dit uitje op Texel, maar wilt u graag het bezoek aan het Ecomare of de Beachgolf vervangen door een ander soort arrangement, dan overleggen wij natuurlijk graag met u over de vele mogelijkheden!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige dag op Texel te combineren met een heerlijk barbecue of diner in één van de restaurantjes of Strandpaviljoens waarmee wij samenwerken! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Reviews:

Wendy Burger 28-10-2017
Wat een fantastisch uitje op Texel! vanaf het moment van op de boot stappen tot een dag later in de avond weer voet aan vaste wal zetten hebben we heerlijk genoten. En alles was van voor naar achter door TexelseUitjes.nl tot in de puntjes geregeld! Aanrader!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij WaddenUitjes.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen