Tunneltwister arrangement

Indoor skydiven is een unieke ervaring: vliegen in een windtunnel op de kracht van de wind! Maar wat krijg je als je indoor skydiven combineert met het spel Twister? Het meest unieke teambuilding spel van de Benelux, namelijk Tunneltwister.

Twister: het spel met de gekleurde stippen
Het teambuiding spel Tunneltwister is wat de naam al doet vermoeden een combinatie van twee activiteiten: het spel Twister en indoor skydiven. Tijdens het indoor skydiven ervaar je het gevoel van een vrije val, maar dan indoor. Dit doe je onder begeleiding van een professionele instructeur. Je hebt vast weleens gehoord van het spel Twister? Heb je het weleens gespeeld? Twister staat bekend als het spel met de gekleurde stippen wat gegarandeerd voor plezier zorgt en waarbij je veel moet samenwerken. Dat in combinatie met indoor skydiven maakt het dus tot de perfecte teambuildingactiviteit.

Hoe speel je Tunneltwister?
Aan het indoor skydiven worden eigenlijk maar 2 materialen toegevoegd om het spel te spelen: het tunneltwisterbord en de gekleurde stippen. Bij Twister moet je je handen en voeten op de stippen laten staan. Bij Tunneltwister daarentegen hoef je alleen de stippen aan te tikken en zo dus van stip naar stip te vliegen om punten te scoren. Daarbij is communicatie de sleutel tot succes. Vanwege het harde geluid in de tunnel is het onmogelijk om te praten, dus door gebaren moet jouw team communiceren naar welke stip je moet vliegen. Met jouw collega’s tunneltwister spelen kan al vanaf €99,50 p.p. (op basis van tunneltwister met 1 uur exclusieve tunnelhuur en 15 personen in daltarief).

Dit geweldige arrangement bestaat uit:
- Inchecken bij de incheckbalie
- Omkleden naar je indoor skydive uitrusting
- Uitgebreide instructies door je instructeur
- Aantal sessies basis indoor skydiven
- Testronde voor het spel
- Puntenronde Tunneltwister
- Prijsuitreiking + speciaal Tunneltwister certificaat
- Afsluiting van je unieke belevenis

Activiteit uitbreiden
Natuurlijk kun je dit arrangement uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of diner in het gezellige Bravo24

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Indoor Skydive Roosendaal aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen