Tuk Special

Als de inwendige mens is voorzien neemt u plaats op de meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht krijgt u een consumptie aangeboden. Hier heeft u dan ook weer de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen. Daarna wordt de tocht hervat voor het 2e gedeelte.

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Hier passeren veel verschillende antwoorden onder de deelnemers die de tocht hebben gereden.

Mega Bowl
Nu het eerste onderdeel van de dag erop zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega Bowl te ontdekken. Mega Bowl is een kruising tussen kegelen / bowlen en midgetgolf. Een werkelijke uitdaging en een ongedwongen spel voor jong en oud. Elf verschillende banen met uitdagende hindernissen.

Pauze

Na het ongedwongen spel komen we even bij op het terras waar tevens een korte instructie gegeven zal worden over het laatste onderdeel van deze dag de "Tuk tuk tour".

Tuk Slogan Tour
U neemt met maximaal 4 personen plaats in de tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de afbeeldingen te vinden zoals weergegeven op de foto's die u meekrijgt op deze route. Aan het einde is het de bedoeling om de slogan af te maken met behulp van de gevonden letters in de fotozoektocht. Kortom werkelijk een beleving die u meegemaakt moet hebben en nog lang over nagepraat zal worden.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen