Trappen & Speuren

Een unieke expeditie door de Oisterwijkse bossen naar het sfeervolle Boshuis Venkraai, waarbij de ene helft van de groep met de Trapkarren van Piet Plezier en de anderen met een GPS-tocht vertrekken. Na een gezellige borrel bij Venkraai wisselen de groepen en gaan de wandelaars verder op de trapkarren en de fietsers nemen het GPS-apparaat over voor een lekkere wandeling terug naar Streekpark Klein Oisterwijk.

De gasten worden ontvangen op Streekpark Klein Oisterwijk waar het gezelschap wordt gesplitst in twee groepen. De ene helft neemt plaats op de Trapkarren van Piet Plezier (samenstelling trapkarren is afhankelijk van aantal personen) en ontvangen een leuke fietsroute door de mooie omgeving. De anderen gaan op pad met een GPS-apparaat waarmee zij een gezellige wandeling door de Oisterwijkse bossen maken. Onderweg beantwoorden de wandelaars een aantal vragen bij de zgn. Way Points die in het GPS-apparaat zijn opgeslagen.

Halverwege de tocht ontmoeten de twee groepen elkaar bij Boshuis Venkraai, waar men (na eventueel een gezellige borrel) wisselt van vervoerswijze voor de terugtocht naar Streekpark Klein Oisterwijk.

Sluit de dag eventueel af met een gezellige borrel of geheel verzorgde BBQ/diner op locatie om het programma compleet te maken.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Oisterwijk Adventures aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Dinsdag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Woensdag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Donderdag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Vrijdag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Zaterdag: 09:00 uur tot 19:00 uur.
Zondag: 09:00 uur tot 19:00 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen