Themapark Aviodrome

Beleef een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud. We organiseren dagelijks gratis rondleidingen, 4D-films en nog veel meer leuke activiteiten. Tijdens officiële schoolvakanties zijn we 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Maar let op: de tijd vliegt bij Aviodrome!

In een oppervlakte van 6.000 m2 doorloop je in chronologische volgorde de gehele fascinerende geschiedenis van de luchtvaart.

Ervaar nu het schiphol van de jaren '30
Bij Aviodrome kun je natuurlijk zelf alle bezienswaardigheden ontdekken, maar er zijn elke dag ook rondleidingen die worden gegeven door onze ‘piloten’, waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over de vliegtuigen meepikt maar vooral mee wordt genomen door hun enthousiaste én mooie verhalen. Rondleidingen worden zowel in de binnenexpositie als in de buitenexpositie gegeven. De medewerkers van Aviodrome vertellen je op een boeiende manier alles wat je moet weten over de vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu.

Attracties en activiteiten
Bij Aviodrome kan je naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven. Leef je uit op het springkussen, waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulators of beleef een levens echt vliegavontuur in het 4D filmtheater.

Net zo mooi van binnen als van buiten
Weer of geen weer: Aviodrome is áltijd leuk! Ontdek tijdens slecht weer de binnenexpositie met een rondleiding, bezoek het 4D filmtheater of neem zelf plaats in de cockpit.

Neem de digitale rondleiding
Wil je alvast eens een digitaal kijkje nemen in onze buitenexpositie? Dat kan met onze eigen Streetview! Net als de rest van Aviodrome ontwikkelt de buitenexpositie continu, dus als je op hoogte wil zijn kan je het beste in het echt door het park lopen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Aviodrome Lelystad Airport aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen