The Secret Kist

Bij The Secret Kist moeten de deelnemers een mysterieus kistje zien te openen. Daarvoor is een geheime cijfercombinatie nodig. Om de code te kunnen vinden, moeten vijf uitdagende opdrachten worden uitgevoerd. The Secret Kist begint met een korte uitleg waarin we vertellen hoe je een GPS gebruikt en wat het spel inhoudt. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op pad. Elk team moet vier opdrachten uitvoeren: Foto's, Nummer 7, Het Verborgen kokertje, De Kaart en De Sleutel.

Foto's is een ontdekkingstocht door de stad. De deelnemers moeten opvallende plekjes zien te ontdekken aan de hand van foto's.

Bij Nummer 7 moeten de deelnemers een geheime boodschap zien te ontcijferen. Deze boodschap is verstopt achter nummer 7. Maar waar is nummer 7?

Bij Het Verborgen Kokertje moeten de deelnemers eerst een aantal leuke puzzels oplossen en dan op zoek.

Bij De Kaart gaan de teams op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

De opdracht De Sleutel leidt de deelnemers naar een geheime locatie waar ze ´de sleutel´ en een 'escape' kunnen verdienen.

Nadat de vijf challenges zijn uitgevoerd en de geheime code is bepaald, kan The Secret Kist worden geopend. In het kistje zit een verrassing voor iedere deelnemer.

The Secret Kist is een leuk spel voor iedereen. Het spel is erg afwisselend omdat de vier opdrachten sterk verschillen. Soms moeten puzzels worden opgelost, bij andere opdrachten gaat het vooral om goed kunnen zoeken. Het spel is een prachtige manier om de stad eens op een andere manier te ontdekken. The Secret Kist is ook zeer geschikt voor families en kleinere groepen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij JaTi - bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen