The Phone

Begin de dag super spannende citygame The Phone! Wees op alles voorbereid en beleef een geweldig avontuur! Na een uurtje borrelen schuif je in een gezellig restaurant aan bij een heerlijk 3 gangen diner!

14.00 – 14.30 Ontvangst met consumptie

In een gezellig café in het centrum van Utrecht wordt je ontvangen met een consumptie. Na deze consumptie zal je het spel The Phone gaan spelen.

14.30 – 17.30 The Phone

Stel je voor: jullie doen mee aan een leuke Citygame in Utrecht. Terwijl jullie nietsvermoedend zitten te wachten, gaat je telefoon af. Iedereen schudt zijn hoofd ‘niet mijn telefoon’. Maar de jouwe blijft gaan en de spanning stijgt. Neem jij hem op?

Zodra je de telefoon beantwoordt start de klok. Mister X heeft jullie gevonden en hij zal jullie uitdagen om hem op te sporen. Bereid je voor op een meeslepende race tegen de klok, waarin niets lijkt wat het is. De jacht op Mister X kan beginnen!

Waar is Mister X?

Om Mister X te vinden, gaan jullie opdrachten uitvoeren. Om geen sporen na te laten geeft hij jullie de opdrachten uiteraard via de telefoon door. Bij elke juist uitgevoerde opdracht verdien je tijd en krijg je een hint over de schuilplaats van Mister X.
Vinden jullie hem op tijd, dan spelen jullie de laatste ronde voor de ultieme winst. Zorg dus dat je genoeg seconden verdient voor deze laatste zinderende slotronde.

Citygame The Phone is een superspannend spel waarin van alles kan gebeuren. Wees op alles voorbereid en beleef een geweldig avontuur!

Als je wilt winnen vergeet dan niet je Smartphone en zorg voor een volle batterij!

17.30- 18.30 Een uur borrelen

Een uur borrelen in een van de gezelligste borrelcafe’s van Utrecht! Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekkere warme borrelhapjes!

18.30 – 20.30 Drie gangen diner

In een sfeervol restaurant wacht er een smakelijk drie gangendiner op je.
Gezellig napraten over de spannende Citygame The Phone onder het genot van een lekker diner!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij DoeUtrecht.nl aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen