The Office

Na heel veel verzoeken, brengen we onze citygames naar binnen. (Not Another Day At) The Office is een citygame op kantoorformaat. Het programma bestaat uit een reeks van uitdagende puzzelopdrachten. Voor iedereen die houdt van mentale uitdagingen en heftige competitie, maar geen zin of tijd heeft het kantoor of de vergaderlocatie te verlaten.

Bij dit uitje komen wij naar jullie. Op de afgesproken indoor locatie (jullie kantoor, de vergaderlocatie of de feestzaal) leggen we eerst uit wat de bedoeling is. Daarna gaat elk team aan de slag met zijn eigen opdracht. Met elke opdracht zijn punten te scoren. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert, wint de competitie.

De opdrachten
In (Not Another Day At) The Office zijn de leukste opdrachten van onze citygames en outdoor games samengebracht, zoals:

Encrypted
Encrypted begint met een geheimzinnige boodschap die eerst ontcijferd moet worden. De aanwijzing leidt naar de volgende code, maar hoe decodeer je die nu weer?

The Billboard
Ga op zoek naar het billboard - ga op zoek naar de opdracht - ga op zoek naar de oplossing.

The Tag
Vind het metalen plaatje en ontcijfer de code.

The Magic Square
Hoe diep moet je gaan? Puzzels, raadsels, codes en geheime boodschappen zorgen voor uitdagende en afwisselende opdrachten.

De winnaars
Met het uitvoeren van opdrachten zijn punten te verdienen. Het team dat de opdrachten het beste uitvoert en de valstrikken het best weet te ontwijken, wint het spel. Ook voor de 'minderen' is er natuurlijk een blijvende herinnering.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij JaTi - bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen