The Hunt Scheveningen

The Hunt Scheveningen is een interactieve game die u door middel van een smartphone dwars door het centrum van Scheveningen leidt. Wat kunt u verwachten? Heel veel actie en fun, maar ook competitie en samenwerken is een must tijdens de citygame the hunt. U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Als de groep compleet is, worden de teams gemaakt en het spel aan u uitgelegd.

The Hunt, de jacht is geopend!
Criminelen terroriseren de stad, u bent hier met uw team onderdeel van. De politie maakt jacht op u. Non-stop actie en teambuilding, de jacht is geopend!

U kruipt in de huid van crimineel Scheveningen. Met uw teamleden, neemt u het op tegen de andere criminele organisaties. Tijd om na te denken is er bijna niet, want er is altijd wel iemand die aast op uw gestolen waar.

Koelbloedig lokt u uw rivalen in de val en schiet u ze neer. U bent voortdurend onderweg en bent een doorn in het oog van de politie.

Virtuele citygame Scheveningen
U bevindt zich in een virtuele wereld en met behulp van een smartphone beweegt u zich kriskras door Scheveningen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Dit doet u met het verzamelen van kostbare voorwerpen en het uitschakelen van uw tegenstanders.

Ieder team heeft een basis. Hier haalt u eerst een pistool op, om u te kunnen verdedigen tegen alle andere teams. Schiet u een team neer, dan kunt u ook hun gestolen buit afpakken en snel inleveren bij uw eigen basis. Wordt u zelf neergeschoten? Ga dan direct naar het ziekenhuis om verder te kunnen meespelen.

De extra items als een kogelvrij vest, een radar en bommen maken het allemaal nog iets spannender. Goed uitkijken dus!

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen