The Best of Geocaching

Bij The Best of Geocaching ga je met behulp van een gps de natuur in op zoek naar schatten. Om deze te kunnen vinden, moeten hints worden gevonden en verrassende puzzels worden opgelost. The Best of Geocaching is een programma voor jong en oud.

Het programma begint met een korte uitleg waarin we vertellen hoe je een gps gebruikt, wat geocaching is etc. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op zoek naar twee schatten: De Voet van de Reus en Raadsels in het bos.

De Voet van de Reus is een multi-cache. Om de schat te kunnen vinden, moet je eerst een aantal leuke aanwijzingen in het bos zien op te sporen. En dat is niet altijd even eenvoudig.

Raadsels in het bos is een mystery cache. Dat is een cache die ook nog wat vraagt van de hersenen. Deze schat kan alleen gevonden worden na het oplossen van een aantal uitdagende en grappige puzzels.

Na de eerste tocht is er een pauze met wat te drinken en een JaTikoek!

The Best of Geocaching is een event voor jong en oud. Iedereen kan meedoen! Het is een prachtige combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, een beetje techniek, samenwerken en lekker in de natuur zijn.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij JaTi - bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen