Teenage survival

Whatsup?! Wil jij de meest dope dag samen met je vrienden? En vind jij het niet leuk dat je te jong of te oud gevonden wordt? Dan hebben wij een super programma met onwijs heftige onderdelen voor jou en je homies! Het programma heeft speciale activiteiten voor jongeren (jongens en meisjes) van 13 t/m 17 jaar. Jullie maken twee groepen, die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep.

Survival Nederland? Wat ga je doen?
Survivalbaan
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Boogschieten
Met de handbogen op doelen schieten.

Kratstapelen
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

The Walking Punishment
Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.

The Toilet Punishment
Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).

The Rolling Punishment
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?

Tijdsduur
De duur van het totale programma is maximaal 2,5 uur.

Honger en dorst
Speciaal voor jullie hebben we een ‘heavy meal’ samengesteld, bestaande uit Blikje Fris, 3 stokjes kipsaté, een hamburger, curryworst, stokbrood en sausen. Het vlees is al door de cateraar gegrild, je kunt dus gelijk lekker smullen! Jullie kunnen dit ‘heavy meal’ apart bijbestellen om jullie survival compleet te maken.

Wat zijn de kosten?
De prijs is € 25,00 p.p. (minimaal 8 personen) + € 2,00 p.p. ongevallenverzekering (verplicht).
De kosten voor een Heavy Meal zijn € 12,50 p.p.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Steketee Outdoor Centrum aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen