Teambuilding: Pelgrimscode

Ontdek het verleden en kraak de code. In de 15e eeuw heeft zich in de stad een mirakel voorgedaan. Het mirakel werd aan Maria toegeschreven en was voor veel kreupelen en zieken een reden om naar de stad te komen voor genezing.Al deze bedevaartgangers hebben Amersfoort en Zwolle veel gebracht. Niet alleen bracht het de stad veel inkomsten, maar het heeft de steden ook veel aanzien gegeven. Veel plekken in de stad herinneren ons nog aan deze vrome periode.

Er is echter een plek waar weinig mensen weet van hebben. En om deze plek te ontdekken, heeft u een code nodig: De Pelgrimscode!!! U gaat in groepjes opdrachten doen die zich afspelen binnen de oude stadskern van Amersfoort of Zwolle, daar waar de pelgrims hun heil vonden. U wordt uitgedaagd om vindingrijkheid en samenwerking te combineren met slimheid door het vervullen van originele opdrachten. Welk groepje weet de code te ontcijferen en de bewuste plek te vinden? En wat ligt daar dan verstopt?

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Picoplan bedrijfsuitjes aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen