Teambuilding op het strand

Uw teamuitje in Zeeland bij De Zeeuwse Gasten / outdoor&events, met zon, zee en strand als het decor. In dit strandprogramma is samenwerken en plezier hebben het motto, na afloop kunt u bij 1 van de gezellige strandpaviljoens terug kijken op een geslaagde dag.

Ontvangst en uitleg Beachprogamma
Bij een van de beschikbare strandtenten wordt u ontvangen met koffie/thee en huisgemaakte appeltaart. Tijdens de koffie zal de instructeur van De Zeeuwse Gasten / outdoor&events u welkom heten en het programma met de groep doornemen. Na de koffie kunt u dan gelijk beginnen.

Activiteiten Teambuilding
Het programma bestaat uit 2 onderdelen, fun en teambuilding. Bij beide onderdelen kunt u zelf aangeven welke activiteiten u leuk lijken om te doen. In overleg kunnen we kijken of deze activiteiten geschikt zijn voor de groep en gedaan kunnen in de tijd die er voor staat.

Strandspelen
Bij de fun onderdelen moet er zeker ook samengewerkt worden om tot het beste resultaat te komen, maar het hoofd motto bij deze onderdelen is PLEZIER . De activiteiten die gedaan kunnen worden zijn o.a.: skippyslang springen, wereldbal, waterkakrace etc.

Teambuilding
Bij de teambuildings onderdelen ligt de nadruk meer op het samenwerken, voor het strand hebben we speciale activiteiten geselecteerd. Als u op de link klikt krijgt u hier meer informatie over.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij de Zeeuwse Gasten aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen