Team Challenge

Voor het begeleidingsteam van jongeren met een ontwikkelingsachterstand is een team challenge samengesteld uit het activiteitenaanbod op ons outdoor terrein op Klein Oisterwijk. Onze opdrachtgever was op zoek naar leuke activiteiten, samen lol maken, sportieve competitie en samenwerken.

Tijdens de team challenge gaan de deelnemers aan de slag met 5 activiteiten. Grenzen worden verlegd tijdens tijdens het steile wandklimmen op de klimwand van 11 meter hoog. Onder aanmoediging van de teamleden durven de deelnemers het aan om telkens net weer een meter hoger te klimmen, tot de top bereikt wordt. Hierna start de echte teambuilding waarvoor de deelnemers in twee teams worden verdeeld.
Met enkel palen en touwen bouwen zij een brug constructie over het water waar waar uiteindelijk het hele team overheen moet. Hierna krijgen de teams de opdracht om een vlot te bouwen van palen, touwen en tonnen.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen