Tandemsprong

De Tandemsprong ook wel duosprong genoemd is de eenvoudigste manier om kennis te maken met het parachutespringen. U hoeft er bijna niets voor te doen. Alleen een dosis durf en motivatie zijn voldoende. Bij de inleidende instructies legt één van onze instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer gaat de deur open en samen met de instructeur valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden.

Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring kunt u genieten van ons schitterende uitzicht over de unieke eilanden die Zeeland te bieden heeft. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra groot scherm. Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw instructeur, terug naar de Zeeuwse bodem. Vlak voor familie, vrienden en toeschouwers maakt u een perfecte landing, als een veertje bereikt u de grond.

Reviews:

Timon ter Beek 25-01-2018
Ik heb bij Skydive Zeeland een geweldige sprong gemaakt, met een leuke ervaren instructeur. Prachtig uitzicht. De persoonlijke benadering vond ik erg prettig.
Rens van Nierop 23-08-2016
Hoewel parachute springen vrij prijzig is, is het een onvergelijke belevenis! Super gaaf! De begeleiding lag in handen van een instructuur die al meer dan 3000 tandemsprongen had gedaan: dan voel je je zeker veilig! Zowel de instructie, als de vliegreis, als de sprongzelf waren in één woord geweldig. Het vliegen boven de vogels is een onvergetelijke ervaring!!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Skydive Zeeland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen