Tai Chi Workshop

Met een Tai Chi Workshop bent u verzekerd van een originele invulling van het bedrijfsuitje! Tai Chi in Bedrijf verzorgt Tai Chi workshops als invulling van personeelsuitjes of als 'break' tijdens vergaderingen. Tai Chi wordt ook wel 'karate voor slakken' genoemd, toch gaat het niet alleen over ontspannen. Er wordt veel gelachen en er is veel aandacht voor een dynamische interactie in de groep. Een Tai Chi workshop is dan ook heel geschikt om op een leuke manier - relaxed maar toch ook dynamisch - invulling te geven aan een bedrijfsuitje of een bijeenkomst waar teambuilding voorop staat.

Toepassing van Tai Chi in het dagelijks leven
Tijdens de Workshops is er veel aandacht voor de praktische toepassingen van Tai Chi in het dagelijks leven, bijvoorbeeld de omgang met klanten en collega's. Het verhaal over de praktische toepassing van Tai Chi-principes zal qua thema's worden aangepast aan de groep.

Bijvoorbeeld:
- 'Tai Chi -principes en leiderschap' voor managers.
- 'Omgaan met lastige klanten'
- 'Zakendoen met China'
- 'Omgaan met veranderingen'.

Praktische informatie
De duur van een workshop kan in overleg worden vastgesteld (meestal ongeveer een uur). Workshops kunnen overal in het land plaatsvinden: binnen (op een locatie naar voorkeur) of buiten aan het strand, in een park of op een grasveld. Aan de locatie worden geen bijzondere eisen gesteld. Vinden van een geschikte locatie is desgewenst extra service. Een workshop in Engels, Duits of Frans behoort tot de mogelijkheden van Tai Chi in Bedrijf. Speciale kleding is niet nodig. De workshops kunnen verzorgd worden voor groepen van pakweg 20 tot 200 personen.

Reviews:

ING 30-09-2016
Iedereen vond het erg geslaagd!
A.Lastdrager [Ministerie van Verkeer en Waterstaat] 16-07-2017
Nogmaals hartelijk dank voor de zeer inspirerende Tai Chi Workshop. Het team heeft het als een prettige start van onze teambuilding ervaren.
A. Dielwart [Dura Vermeer] 13-09-2017
Nogmaals dank voor de leuke workshop vorige week. De reacties waren onverdeeld heel enthousiast.
P. Sevinga [Schouten en Nelissen] 12-09-2016
Ik was erg onder de indruk van jouw aanpak en het gemak waarmee je ook uitstapjes kan maken naar leiderschapsitems.
Y.Vermeulen [Tempo Team] 10-08-2017
Prettig om collega's, onder vakkundige begeleiding van Isabelle Schuurman, weer in balans te krijgen. Leerzaam, ontspannend, ludiek en goed om elkaar op een andere manier te leren kennen. Vol lof over de aanpak en begeleiding door Isabelle.
Esther Zwieserijn [KLM] 09-09-2016
Isabelle, nog bedankt voor de leuke workshop en inderdaad iedereen was enthousiast! Groeten, Esther Zwieserijn.
I. Snoek [Sick BV] 08-09-2016
Midden in het Vondelpark in Amsterdam werden we opgehaald door een mevrouw die ter plekke een Chinees jasje aan deed. Niemand wist wat er ging gebeuren en de verrassing was groot toen ze vertelde een Workshop Tai Chi te gaan geven. Goede uitleg en tot onze grote verbazing deed echt iedereen mee. Wat hebben we gelachen en wat was het leuk om te doen en alle toeschouwers hebben ook een leuk uurtje Vondelpark gehad. Dit moet je gaan doen.
A. van Leeuwen [Deloitte] 03-07-2017
Met 140 collega's in een prachtige locatie: Oceanium Diergaarde Blijdorp een zeer goede opstart van de dag met de Tai Chi workshop van Isabelle Schuurman, voldeed volledig aan de verwachtingen met alle metaforen naar het bedrijfsleven!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Tai Chi in bedrijf: workshops aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen