Tai Chi/Chi Kung

Nieuw bij TAI CHI LEIDEN is de mogelijkheid om binnen uw bedrijf of instelling een of meerdere uren Tai Chi of Chi Kung training te plaatsen. Een ideale manier om bij te tanken en te voorkomen dat er een negatief residu achterblijft na afloop van een intensieve dag werk!

Chi Kung betekent letterlijk de ontwikkeling en oefening van chi, de levensenergie.Het is een vitaal onderdeel van de Chinese geneeskundige en martiale tradities. Voor gezonde mensen biedt het een mogelijkheid om die gezondheid te behouden en versterken. Zieken kunnen met Chi Kung stap voor stap hun vitaliteit herwinnen. Ouderen houden met Chi Kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.

"Dat zulke kleine bewegingen zoveel impact kunnen hebben! Chi kung is een ware energizer". "Wil je je ploeg in no time energiek en wakker hebben, kies dan voor een workshop chi kung".
 

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij TAI CHI LEIDEN aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: uur tot uur.
Dinsdag: uur tot uur.
Woensdag: uur tot uur.
Donderdag: uur tot uur.
Vrijdag: uur tot uur.
Zaterdag: uur tot uur.
Zondag: uur tot uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen