Super Sport Quiz

De sportiefste quiz voor u en uw gezelschap geleid door onze eigen sportquizmaster! Een unieke vragenstrijd in combinatie met het uitvoeren van diverse leuke sportactiviteiten. Wie is de beste penalty schieter, welke collega is het sterkst en wie is het grootste bowl talent. Iedere deelnemer toont zijn sportieve kant, maar welk team komt als ‘sportiefste’ uit de bus?

Quiz: ga met elkaar figuurlijk en in levende lijve de strijd aan in deze sportieve quiz. In het spel komen alle soorten sport naar voren, van voetbal tot kanopolo (ook dat is een officiële sport!). Ieder team krijgt zijn eigen quizdesk met drukknop en zwaailamp. Welk team drukt als eerst en weet de zwaailamp aan te krijgen? De uiteindelijke winnaar gaat er met een mooie prijs vandoor!

Locatie Quiz: ABC Events organiseert quizzen op eigen locaties in Amsterdam, Haarlem, Garderen, Utrecht en Breda. Daarnaast is het ook mogelijk een Quiz te verzorgen op een door u gekozen locatie.

Wat houden de sportieve opdrachten in? Hierbij een greep uit de mogelijkheden:
- Sjoel een heleboel
- Penalty schieten
- Golf pro
- Slagbal (Honkbal master)
- Tennis team
- Ring worstelen
- Kegelen
- Ringgooien
- Super sprint
- Estafette

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij ABC Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen