Stoomtram en Boot

De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur! Wielen zingen en stoom sist. Het begin van een reis door een andere tijd. Beleef met uw gezelschap, collega’s, vrienden of familie een bijzonder dagje uit, tijdens de spannendste tijdreis met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik en de historische veerboot Friesland over het IJsselmeer.

De eeuwenoude steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen worden door stoomtram, boot (en trein) met elkaar verbonden. In deze Historische Driehoek zijn vele mogelijkheden om een dagtocht te maken ook in combinatie met andere attracties in elk van de drie steden.

In de dienstregeling vindt u alle mogelijke informatie over de mogelijke data en vertrektijden van tram, boot en bus.
Afhankelijk van uw reisdag kunt u zowel in Medemblik, Hoorn, Enkhuizen of de stations tussen Hoorn en Medemblik beginnen en eindigen. Jong en oud kunnen in dit programma deelnemen aan de ontdekkingstocht Stoomsafari of de bezichtiging van de Tramcollectie.
Via de linkerkolom vindt u onze voordelige groepsarrangementen, informatie over maatwerk, een eigen tram of boot en fietsen in combinatie met de stoomtram.

Horeca
Tijdens de boottocht is het mogelijk om in één van de salons te lunchen of een lekker kopje koffie met gebak te nuttigen. In de stoomtrams die vanuit Hoorn om 10:40 uur vertrekken en vanuit Medemblik om 13:20 uur rijdt een buffetwagen mee voor een kopje koffie met iets lekkers.
Ook in de stoomtram is het mogelijk een lunch te gebruiken dit is mogelijk voor groepen vanaf 12 personen, hiervoor dient u te reserveren.

Informatie en Reserveringen
Voor alle groepsreizen (met korting) en -arrangementen dient u te reserveren. Ook voor meer informatie over de programma’s kunt u contact met ons opnemen:
info@stoomtram.nl
Tel. 0229-255255

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Museumstoomtram Hoorn-Medemblik aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen