Spuit 11 (brandweer)

Brandweermiddag, geprogrameerd voor teambuilding en personeelsuitstapjes. De Brandweerexperience bestaat uit een teambuilding activiteit waar je, gewapend met brandweerhelm, slangen, pomp, brancards en nog veel meer brandweermaterialen, in de huid van deze tak van de brandweer kunt kruipen. Fun en actie staan daarin centraal. En denk nou niet dat dit een echte "mannenmiddag" is, want we zien zeker zoveel fanatieke brandweervrouwen in actie dan heren.

Deze teambuilding is ingericht voor bedrijfsuitstapjes waarbij de samenwerking en teambuilding hoog in het vaandel staan. Ook personeelsverenigingen, die een recreatief programma wensen zijn hierbij uiterst welkom.

Programma:
Om het ijs te breken starten we met een brandweerquiz waarbij de theoretische kennis van de deelnemers getest gaat worden. Jullie moeten met brandweermateriaal bepakt een hindernisbaan over, lopen te zeulen met brandweerslangen en er is een behendigheidsparcours met een brandweerladder Jullie sluiten slangen aan op een originele brandweerpomp, leggen een eigen watertransport aan en dan start het natte deel van de middag. Indien het weer het toelaat 9en de deelnemers dat zelf wensen) loop je een hoge kans op een nat pak.
Wat ga je doen? Je hoeft niet drijfnat te worden, maar het kàn natuurlijk wel!

Reviews:

peter 06-09-2017
schitterende dag gehad met de brandweer games,we werden leuk ontvangen door bart [let op zijn sokken]en ook zijn hond.na wat meer te weten gekomen over het wel en wee van de brandweer en het nodige gouden sap,gingen we verder met het echte werk,water spuiten en niet zoo,n klein beetje ook,ook hier werd er voor het echte werk begon ff het een en het ander uitgelegd,want het is niet zo gemakkelijk,maar zoooooooooo leuuuuukkkkkkkk,en nat hahahah.daarna hebben we bij een camping gedoucht en toen we terug kwamen nog genoten van een heerlijk bbq.BART het was een geweldige dag,en we zullen het dan ook aan iedereen vertellen dat het geweldig was,groetjes de vrijgezellen

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Organisatiebureau De Rooie Sok aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen