Spelprogramma Utrecht

Wij hebben de leukste spelprogramma’s van Utrecht zorgvuldig voor je geselecteerd. Met onze spelprogramma’s ben je verzekerd van een flinke portie gezelligheid en in hartje Utrecht en, als aangename bijkomstigheid, zijn ze nog ‘ns zeer bevorderlijk voor de teambuilding. Kortom, onze spelprogramma’s zijn de uitgelezen manier om van je groepsuitje in onze Domstad één groot feest te maken!

Willen jullie bijvoorbeeld een middagje lekker speuren door het historische centrum van Utrecht? Of ben je juist toe aan een oer-Hollands middagje quizzen met ons Hou van Holland Spel?

Ook kunnen wij onze spelprogramma’s geheel op maat verzorgen waarbij jullie zelf quizvragen kunnen toevoegen en komen wij graag op locatie om samen met jouw gezelschap een van onze Quizzen te spelen.

Ook is er de mogelijkheid om onze quizzen te combineren met een heerlijke lunch, brunch of uitgebreid driegangendiner op een door ons geselecteerde locatie in Utrecht
. Of je nu met 10 of 1000 personen komt, wij hebben de perfecte locatie voor jullie gezelschap.

Verras je vrienden, familie en collega’s met een van onze spetterende spelprogramma’s en tover je bedrijfsfeest, teamuitje of vrijgezellenfeest om tot een onvergetelijk dagje weg.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij GET Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen