Speksteen bewerken

Met ruim 15 jaar ervaring in het geven van workshops speksteen bewerken, haal ik alle creativiteit in je naar boven. Het hele jaar door worden er workshops gegeven in een zeer inspirerende omgeving. Ik werk met speksteen uit, Brazilië, Kenia en Azië. Ieder land schenkt ons haar geweldige kleuren.

Ik begeleid je in het proces van ontwerpen, raspen en polijsten vanuit een ruwe steen. De keuze aan stenen is in de zomermaanden het grootst. Variërend in gewicht van 3 tot wel 15 kilo. Wanneer je meerdere dagen aan een groot beeld wilt werken, bel dan met Diane, om de mogelijkheden te bespreken.

Van april t/m oktober werken we in mijn prachtige buitenatelier
Van november t/m maart werken we in het atelier binnen.

Onzeker of je wel iets moois kan maken?
Niemand mag hier weg met een lelijk kunstwerk. Ik zorg voor een goede begeleiding en je werkt met goed gereedschap.Jullie zijn mijn visitekaartje.

Prijzen:
Werk je vanuit een ruwe steen?
Naast de kosten voor de workshop betaal je € 4,- voor een kilo steen. (Gemiddeld gebruik tussen de 3 en 4 kilo)

Wil je een torso maken?
Ik heb speciaal voorbewerkte vormen. Kies uit een mannentorso of een vrouwentorso. Deze workshop heeft een vaste prijs van € 82,50,- (inclusief sokkeltje en steen).

Reviews:

Susan 23-09-2016
Ons personeelsuitje was dit jaar een cursus 'speeksteen' bij de 2handjes. Echt een ontzettende aanrader! De gehele setting (lees: tuin) is geweldig en ook Diane doet het erg goed. Het mooie weer maakte de (mid)dag compleet. Iedereen (zowel de creatieve als minder creatieve collega's) heeft een topdag gehad! Nogmaals bedankt!

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij 2 Handjes Creatief aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen