Spannende Speurtocht | Super Secret - Das Box

Ga via een spionage-app op je smartphone op zoek naar de diamantendief in dit spannende spel vol onverwachte wendingen. Neem via messenger contact op met de commandant en zet je spionagetools slim in om de zaak tot een goed einde te brengen!

Het GOK (Geheim Opsporingskorps) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Vind de buit en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig op je speurtocht, want deze missie is top secret!

Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Neem via Facebook Messenger contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Super Secret heeft een gloednieuwe versie waarbij het verhaal verteld wordt in Facebook Messenger. Het spel is een kant-en-klare groepsactiviteit die ideaal is om als familie-uitstapje te doen of met een groep kinderen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Das Box aan:
(alle velden zijn verplicht)

Openingstijden:

Maandag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Dinsdag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Woensdag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Donderdag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Vrijdag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Zaterdag: 00:00 uur tot 23:30 uur.
Zondag: 00:00 uur tot 23:30 uur.

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen