Solex Tour

Voor wie eens een bijzondere dag wil ervaren, verzorgen wij speciale nostalgische Solex brommers. Amsterdammer of niet-Amsterdammer; een rondje stad op een Solex is voor iedereen een unieke ervaring! We hebben een aantal totaal opgeknapte doch klassieke Solex brommers ter beschikking (ook enkele elektrisch) en na een introductie en proefrondje, gaan de gasten op pad naar de highlights aan de rand van Amsterdam. Geen enkel detail dat u ontgaat, want daarvoor rijdt de Solex met maximaal 30 km per uur simpelweg niet hard genoeg.

Tijdens de tour kunnen we een route op maat maken, of u laat zich verrassen door onze gids, die een mooie tour ter plekke zal uitzetten.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarbij je zelf in het middelpunt van de belangstelling staat, want op een Solex trek je zelfs aan de meest kosmopolitische Amsterdammer niet onopvallend voorbij. Routes zijn bijvoorbeeld:

Tour "Highlights van Amsterdam"
We rijden bijvoorbeeld langs de grachtengordel, door onder andere de Jordaan, het Vondelpark, P.C. Hooftstraat, Museumbuurt en langs het Museumplein, langs Oud-Zuid, de Amstel over, of naar het Leidseplein met daarna de Plantage via de Magere Brug, scheepvaartdoks, nieuwe architectuur op Java en KNSM, een stukje langs de westelijke eilanden en reaal, terug naar de Brouwersgracht.

Tour "Een andere kant van Amsterdam"
Tijdens deze tour pakken we de verhalen van het 'andere Amsterdam' mee met een leuk deel van de binnenstad, maar soms ook een randje van het centrum of juist langs Amstel, IJ of Noord Zeekanaal. Verhalen en anekdotes over verleden en heden passeren de revue, onze gids zal de groep meenemen naar de tijd dat de Solex nog in het dagelijkse straatbeeld te vinden was. Minimum leeftijd om een Solex te besturen is 18 jaar en de gasten dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Top Tours aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen