Snuffelen aan koeknuffelen

Een twee uur durend programma voor jong en oud waarbij de dieren het middelpunt vormen. Vader, moeder, opa en oma, tante, oom nichtjes en neefjes, allen zijn van harte welkom! Trek makkelijk en/of warme kleding aan dat tegen een stootje kan. Op de boerderij zijn laarzen voor iedereen. U start met een anderhalf uur durend educatief avonturenpand onder begeleiding waarna u zelf nog een half uurtje mag vertoeven op de boerderij of genieten van een vers bakje koffie/ thee of een glaasje sap met een ambachtelijke koek. De dieren krijgen hier hun eigen voer dus voor hen hoeft u niets mee te nemen. Maar een extra knuffel voor de dieren vinden wij altijd héél fijn! Snuffelen aan koe knuffelen is kennismaken met de koe. duur: 2 uur € 25 p.p. (minimaal 6 personen) Incl. materialen en consumptie Diverse combinaties zijn mogelijk met: Diner Afsluitende borrel lunch Dit programma is ook zeer geschikt voor een familiedag of vrijgezellendag waarbij het niet zeker is of iedereen wil knuffelen met de koeien.

Een twee uur durend programma voor jong en oud waarbij de dieren het middelpunt vormen. Vader, moeder, opa en oma, tante, oom nichtjes en neefjes, allen zijn van harte welkom!
Trek makkelijk en/of warme kleding aan dat tegen een stootje kan. Op de boerderij zijn laarzen voor iedereen. U start met een anderhalf uur durend educatief avonturenpand onder begeleiding waarna u zelf nog een half uurtje mag vertoeven op de boerderij of genieten van een vers bakje koffie/ thee of een glaasje sap met een ambachtelijke koek. De dieren krijgen hier hun eigen voer dus voor hen hoeft u niets mee te nemen. Maar een extra knuffel voor de dieren vinden wij altijd héél fijn!
Snuffelen aan koe knuffelen is kennismaken met de koe.

Incluslief
- Materialen en consumptie

Diverse combinaties zijn mogelijk met:
- Diner
- Afsluitende borrel
- Lunch

Dit programma is ook zeer geschikt voor een familiedag of vrijgezellendag waarbij het niet zeker is of iedereen wil knuffelen met de koeien.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Agrarisch Cultuurgoed aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen