Sloep varen

Dagdeel Sloep varen met waterskien of wakeboarden. Vanuit het gezellige Heeg, Woudsend of Gaastmeer halen wij jullie op met een grote reddingssloep, met schipper. Met deze grote sloep varen we klein stukje door de mooie omgeving om vervolgens aan te komen bij de waterski-zone op het Heegermeer, of de Fluessen.

Hier aangekomen gaat het anker uit, mogen de wetsuits aan (hoeft niet) en kan de waterski-, of wakeboardsessie beginnen! De schipper van de speedboot geeft natuurlijk een instructie maar vervolgens is het een kwestie van proberen en volhouden.

En als je dan op de latten staat dan is het zo mooi!! Om beurten worden jullie opgehaald en vanuit de sloep zijn de verichtingen van iedereen goed te volgen..

Aan boord van de sloep is eigen catering toegestaan. Iedereen komt ongeveer 15 minuten aan bod. Daarna varen we met de sloep terug naar de opstapplaats.

Optioneel kun je dit dagdeel arrangement nog aankleden met extra's als; dagdeel skutsje-zeilen, pension-overnachting, solex-rijden, fietstocht etc.

Al deze extra's komen naar voren in de (vrijblijvende) offerte-module, zie hieronder:

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen