Slippers pimpen

Slippers pimpen aan het strand van Scheveningen! Zon, zee, strand en gekleurde teenslippertjes. U bent klaar voor de zomer na deze creatieve workshop, slippers pimpen. Maak van een paar basic slippertjes, een prachtig gepimpt paar! U wordt ontvangen bij een strandpaviljoen in Scheveningen. Hier staat een tafel vol met gekleurde kralen in allerlei soorten en maten voor u klaar.

We beginnen de workshop eerst met het uitzoeken van de teenslippers. Deze zijn er in verschillende kleuren, maten en dessins. Als u uw stijl bepaald heeft en de kleuren heeft uitgezocht, gaat u met de kralen de slippers versieren.

Slippers pimpen met de mooiste kralen!
Wij werken veel met glaskralen maar er zijn ook kralen van metaal, natuursteen en klei. Tevens staan er bakjes met lint, wax draad en bloemen op tafel om uw slipper mee af te pimpen.

Om lang plezier van uw slippers te hebben, worden de kralen met draad op de slippers genaaid of geknoopt, zodat ze er niet af kunnen vallen. Uiteraard op zo’n manier, dat u er geen zere voeten van gaat krijgen! De kralen worden tijdens deze workshop dus niet op de teenslippers gelijmd.

Belangrijk: voor aanvang van de workshop slippers pimpen horen wij graag de maten van de slippers.

Wij hoeven dan niet alle maten slippers mee te nemen en nemen dan extra kleuren van de opgegeven maten mee. Wij nemen dus meerdere kleuren per maat mee. Weet u van te voren welke kleur u wilt? Geef het ons door dan leggen we ze apart.

Het eindresultaat is een uniek paar teenslippers, die helemaal naar uw eigen smaak is. U zult nog lang plezier hebben van deze super zomerse workshop slippers pimpen!

Te boeken: van maart t/m oktober

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Boost Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen