Slipcursus & ijsrijden

Bij VOCF vindt u een overzicht van de leukste bedrijfsuitjes om uw collega's een onvergetelijke dag te bezorgen. Het opleidingscentrum kan u naast spectaculaire, educatie en teambuildingsuitjes ook diverse activiteiten in combinatie met eten en drinken aanbieden. Een uitdagend programma voor uw bedrijfsuitje of groepsuitje. Zoek samen met uw team een arrangement voor jullie bedrijfsuitje uit of laat ons een arrangement voor jullie samenstellen.

Anti-slipcursus
Bij het volgen van een anti-slipcursus leert u in één dag tijd uw voertuig, door middel van de juiste stuur- en remtechnieken, onder controle te krijgen. Het belangrijkste doel van de anti-slipcursus is dat u leert hoe u moet handelen als uw auto in de slip raakt en hoe u dit kunt voorkomen.

IJsrijden
IJsrijden is een activiteit waarbij de achterwielen van de auto zijn uitgerust met een vernuftige stellage van wieltjes, hierdoor wordt het voertuig zeer moeilijk bestuurbaar en komt het nu echt op de stuurmanskunsten van de bestuurder aan om het voertuig over het uitdagende parcours te manoeuvreren. De activiteit is uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit met een zeer hoge fun factor.

Doen als bedrijfsuitje
Slipcursus? Doen! is ons advies. Vele bedrijven, afdelingen en personeelsverenigingen gingen u al voor. Naast het plezier van stoeien met de auto levert deze cursus u veel voordeel op. Denk maar aan schades die ontstaan door een ongeplande slip. Komt u met uw organisatie van 100 personen of met een kleiner gezelschap van 10 personen? Geen probleem! Wij maken ieder programma op maat en naar uw wens. Vraag een offerte op maat aan en wij nemen contact met u op.

Voor wie is het arrangement geschikt?
Het arrangement is geschikt voor particulieren en bedrijven. Op aanvraag zijn er speciale arrangementen te organiseren. Voor bedrijven hebben wij specifieke programma's, de programma's kunnen eventueel aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De activiteiten worden begeleid door ervaren medewerkers van het Verkeersopleidingscentrum. De medewerkers zorgen ervoor dat elke deelnemer optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de activiteiten bestaan, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om aan de activiteiten deel te nemen.

Tijdens de activiteiten wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de activiteit. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om diverse activiteiten op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij Verkeersopleidings Centrum Friesland aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen