Skutsje zeilen (dagdeel)

Een ochtend, middag of avond skutsje-zeilen. Voor een heerlijke middag of avond er op uit! Het skutsje-zeilen middag of avondprogramma staat garant voor een perfecte balans tussen actie & gezelligheid.

Lekker ontspannen in de zitzakken met een glas wijn in de handen of actief meehelpen met het varen, het kan allebei!

Het leuke aan zeilen met een skûtsje is dat men de schipper en zijn maat kan helpen met alle facetten van het zeilen! Aan de fok, het roer, de zwaarden of het grootzeil, alle onderdelen kunnen worden bemand. Daarmee staat het zeilen voor actie & avontuur.

Overigens betekent dit niet dat alle gasten continue aan de slag zijn, dat bepalen de gasten zelf. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij actie en ontspanning in balans zijn.

Het zeilen kan worden afgewisseld met een andere activiteit zoals; flierljeppen, boerengolf, waterskiën of een bezoek aan een museum. Een uitgebreide lunch op een van de schitterende terrasjes aan het water is ook mogelijk.

H20 events werkt alleen met eersteklas schepen die voldoen aan alle wettelijke eisen. De bemanning stelt de gast centraal wat zorgt voor een heerlijke ongedwongen zeiltocht.

Het skûtsje-dagdeel programma duurt van 13 t/m 17u.of van 18u tot 21u.

(*) standaard opstappplaats is Heeg, op 20 minuten rijden van Sneek of Lemmer. Voor de andere opstapplaatsen geldt een toeslag.

Meer informatie?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

(t) 038-3447421

(e) info@h20events.nl

Reviews:

Voor dit uitje zijn nog geen reviews geschreven.

Schrijf nu een review.

Schrijf een review voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Vraag prijs bij H20 Events aan:
(alle velden zijn verplicht)

Misbruik melden

Denk je dat er iets niet in orde is met deze vermelding? Meld het ons en wij ondernemen zo snel mogelijk actie.

Uw melding is verstuurd.

Zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Utrecht Gelderland Noord-Holland Flevoland Overijssel Drenthe Friesland Groningen